Breda golv i Danderyd

Breda golv i Danderyd

Om du är intresserad av golv och då specifikt av breda golv i Danderyd, så är vårt företag, Nordingrå Produktion AB, ett utmärkt val. Vår viktigaste produkt är Nordingrågolvet, ett golv som med sin bredd ger ett magnifikt och ståndaktigt intryck. Den här produkten är Nordingrå Produktion AB:s främsta produkt. Standardträslaget då vi levererar Nordingrågolvet är norrländskt trä. Det finns emellertid möjlighet att välja något annat träslag, om man har önskemål om detta.

Specifika egenskaper

Nordingrågolvet har specifika egenskaper i form av att det består av tre krysslimmade skikt. När man bygger ett golv på detta viset, så ger det en omfattande stabilitet och en hållfasthet utöver det vanliga. Ett vanligt problem bland andra golv är att de med åren krymper. När man bygger golv som vi på Nordingrå Produktion AB gör med detta golvet, så blir krympningen endast maximalt två (2) promille.

Verkar detta intressant?

Om du är intresserad av vårt breda golv, Nordingrågolvet, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Nordingrå Produktion AB. Våra kunniga medarbetare kan berätta mera om Nordingrågolvet och andra produkter i vårt sortiment, om du är intresserad av detta. Nordingrå Produktion AB är ett företag med en omfattande kundservice. Vårt mål med alla kundbesök är att verkligen göra kunden i fråga helt nöjd. Vi försöker alltid att hjälpa kunden att finna en produkt som helt motsvarar hans eller hennes förväntningar och önskemål.

Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig att finna just det breda golv som passar dig.

Vi hjälper dig